Locatie

Door COVID-19 in 2020 was het erg lastig om op locaties buiten te fotograferen, vooral omdat veel mensen op stap waren in eigen land maar ook om de afstand met andere mensen te waarborgen.

Toen heb ik besloten om het bos dat in familiebezit is, te gebruiken als mijn eigen privé locatie voor fotoshoots. Het grote voordeel is dat hier geen andere mensen door de fotoshoot heen lopen.

Het andere voordeel van deze locatie is, dat met de seizoenen door het bos veranderd van kleur. Zo heb je rond april veel beige tinten, rond juni wordt dit met een tintje roze en geel en na augustus wordt dit zelfs paars. Zo is elke foto in elk seizoen toch uniek en anders.

Daarnaast heeft het bos verschillende soorten soorten “achtergronden”. Zo beschikt het bos ook over heide, maar ook echt een bos met bomen maar ook een stukje maisveld.

In de wat nattere periodes, rond de lente, zit zelfs de vijver vol met water. Wat ook weer een unieke foto geeft.

Disclaimer:

Het bos is wel dichtgegroeid, dit omdat onderhoud veel tijd kost en dit niet haalbaar is. Het is wel toegangelijk voor ouderen en kinderen, maar bent u of uw familielid/vriend(in) niet erg mobiel, laat het dan weten zodat we eventueel een andere locatie kunnen vinden of een oplossing kunnen bedenken.😊

 

Scroll Up